Dalnix referenser

Här nedan följer ett axplock av jobb vi gjort. Det är blandat smått som stort med den gemensamma nämnaren att vi är väldigt stolta över arbetet.

Nordisk Renting

På uppdrag av Säflund Designers har vi byggt ett WordPress tema utifrån design levererad av Säflund.

http://www.nordiskrenting.se

Tuna Fiber Pro

Dalnix har tillsammans med Tuna Fiberteknik tagit fram ett webbverktyg som används vid byggnation och dokumentation av stadsnätsprojekt.

Systemet utvecklats löpande men hanterar idag följande saker:

  • Löpande dokumentation av anläggning av kanalisation
  • Löpande dokumentation av skarvning av multidukter till slutkund
  • Inmatning av mätvärden vid installation av kund
  • Uppladdning av OTDR filer
  • Patchning i Nod
  • Tidsbokning av installationer via SMS/e-post
  • Kravspecifikationer för underleverantörer

Verktyget används i fält av både grävare och fibertekniker. Främst på surfplattor men fungerar även i mobiltelefoner.

Röstningsformulär Svenska Innebandyförbundet

Utveckling av tävlingsformulär till Svenska Innebandyförbundet i samarbete med Svenska Spel för en tävling där de föreningar som får flest röster erbjuds tränarutbildningar enligt Svensk Innebandys Utvecklingsmodell, SIU.

Lösningen blev ett enkelt WordPress tema med ett formulär där alla röstningar sparas till ett Google Docs kalkylblad, via Googles API, för enkel enkel efterbearbetning av röstningsdata.

Eftersom vi använde Bootstrap som grund kunde vi med några få väl valda rader CSS mobilanpassa orginaldesignen.

Jobbet gjordes på uppdrag av Event K.

Ny webbplats till Hinz

När Confetti ringde oss i december 2012 hade de ett stort projekt på gång med med en väldigt tight deadline: Hinz nya webbplats!

Vi diskuterade på kontoret och bestämde oss för att köra. Resultatet blev en responsiv webb med många speciallösningar. En av de viktigaste bitarna var att lätt kunna hitta alla deras serviceställen, vilket visualiseras med en interaktiv karta. På mycket kort tid lyckades vi bygga en grym hemsida.

Hemsidan är byggd med WordPress som plattform.

http://www.hinz.se

Ordersystem till Bjursås Snickeri

Bjursås Snickeri använder Monitor som affärssystem. De ville ha en webbshop för sina återförsäljare där de skulle kunna lägga beställningar och som automatiskt genererade en order som gick att lägga in i direkt i affärssystemet.

Funktonaliteten byggdes i WordPress och vi jobbade efter Monitors riktlinjer över hur man importerar och exporterar data i affärssystemet.

http://www.bjursassnickeri.se

Ny webbplats till Ideella jobb

Ideella Jobb är en annonseringssajt där ideella organisationer kan annonsera om lediga tjänster. Annonserna visas på sidan sorterbara och med stora urvalskriterier så jobbsökande enkelt kan hitta annonser som passar. Annonserna betalas direkt via Payson och när betalning skett så skickas automatiskt ett tweet om jobbet.

En rolig grej med det jobbet var att Emil var med och byggde den för-förra versionen och att viss kod från det fortfarande finns kvar!

http://www.ideellajobb.se

 

 
Ett mycket roligt jobb och vi hoppas få jobba med Ideella Jobb även i framtiden!

Facebook-app till SJ

I samband med SM-finalerna i innebandy våren 2013 byggde vi en Facebook applikation till SJ på uppdrag av Event-K. Det handlade om att kunna tävla genom att skicka upp sin bästa innebandy-bild och vinna biljetter till SM-Finalen.

Vi byggde applikationen från grunden utan underliggande ramverk och byggde en enkel backend, där de lätt kunde godkänna bilder och jobba med de uppladdade bilderna.

Allt presenterades sen i en ”tab” på SJs Facebooksida. På det sättet gick det att tävla via telefonen vilket den vanliga ”taben” på Facebook normalt inte tillåter.

Dalarna Science Park

När Stiftelsen Teknikdalen blev Dalarna Science Park var Dalnix med och skapade deras nya webbplats. Sidan är ritad av Confetti och programmeringen stod Dalnix för.

Vi har även hand om driften av hemsidan.

http://www.dalarnasciencepark.se/

Bjursås hemsida

Bjursås Sockenråd hade en väldigt föråldrad hemsida och ville fräscha upp den samt se över innehåll och kalender.

Vi byggde en hemsida baserat på Staffanstorps kommuns WordPresstema och anpassade temat så det passade Bjursås bättre.

Kalendern använder Google Calendar vilket tillåter Bjursås föreningar själva administrera sina kommande arrangemang. Vi hjälpte dessutom till med visst redaktionellt material.

http://www.bjursas.se

Skoglunds

Vi har under hösten på uppdrag av Confetti byggt både en ny hemsida samt ett admin system till Skoglunds i Leksand.

Hemsidan bygger på WordPress och har kopplingar till adminsystemet där de bla. hanterar fastigheter/lokaler, fel- och intresseanmälningar. Adminsystemet är kodat med ramverket Laravel.

http://www.skoglunds.se