Tjänster hos Dalnix

Kod av högsta kvalitet

Vi är ingen reklambyrå. Vi är ett företag som skriver kod och levererar skräddarsydda lösningar på dina problem.

Vårt fokus ligger på webben. Det är det vi har jobbat med i några år nu; både frontend och backend. Det innebär inte bara hemsidor, utan även webb-appar, kopplingar mot externa API‑er, sms-tjänster och mycket mycket mer.

Allt oftare får vi också bygga skräddarsydda lösningar och har genom åren byggt kundundersökningssystem, anmälningssystem, och annat – allt för att underlätta och automatisera kundernas arbete.

Kolla in våra referenser.

Hosting

Vi kan hosta webbtjänster. Vi har koll på vad du behöver. Om du behöver ett webhotell så ordnar vi det, om din sida kräver en stor hostinglösning så löser vi det också.

Vi har stor erfarenhet av att hosta webb och att skräddarsy hostingen så den passar just ditt projekt. Kontakta Olle för frågor!

Övervakning

Behöver du övervaka någon av dina tjänster? Din hemsida, ditt nätverk, dina servrar? Det är enbart fantasin som sätter gränser på vad som går att göra. Så länge det du vill övervaka har åtkomst från internet. Det behöver alltså inte bara vara nätverksrelaterad övervakning utan kan lika gärna vara temperaturer, vibrationer etc.

Med Icinga kan du övervaka i princip allt.

När larmet går så skickas det ett mail och om du kör en nagios/icinga-övervakare på din telefon så kan den larma där också. Dessutom går det att få en grafisk översikt över de olika tjänster som övervakas och även larmhistorik.

Läs mer om Icinga.

Linux-konsult

Med en sammanlagd Linuxerfarenhet på över 30 år är det inget tvivel om att vi kan våra saker när det kommer till Linux i allmänhet och Linux-servrar i synnerhet. Vi gör då och då jobb som Linuxkonsulter i Dalarna.

Störst erfarenhet har vi av Ubuntu- och Debianbaserade distributioner, men vi har även jobbat med Arch, Gentoo, Crux och CentOS. Vi har vana att agera både i planerings- och utförandefas i Linuxprojekt.

Visste du att vi kör hela vår infrastruktur på Linux? Vi kör alltså Linux både i serverhallen och på skrivbordet!