Routerbeställning Bjursås

Vi rekommenderar här två olika routers som vi tror ska passa i alla hem. Båda routrarna har intregrerade accesspunkter och är allt som behövs för att skapa ett trådlöst nät hemma.Även lämpade för att bygga ut ditt trådlösa nät med flera accesspunkter vid behov (flera våningar i huset t.ex). Om du beställer av oss så kommer du få en faktura på hela beloppet i samband med leverans. Vi kommer att ta in beställningar och sen göra en stor beställning från leverantör. Du hämtar sen dina varor hos oss. 1136_m

RouterBoard hAP ac lite

hAP ac lite är den router som vi tror passar de flesta. Den har både 2.4 GHZ och 5 GHZ trådlöst nätverk samt fyra nätverksportar där man kan koppla in en traditionell kabel. Den har 100 Mbit/s på de trådbundna portarna. PoE in samt PoE ut för att sätta upp fler accesspunkter. Mer info finns här. Vårt pris: 700 kr (inklusive moms).


1169_mRouterBoard hAP ac

hAp ac är storebrorsan till ovanstående. Den lämpar sig till dig som kommer satsa på en uppkoppling av det snabbare slaget(över 100mbit) . Den har 1Gbit/s på sina trådbundna portar och är överlag snabbare. PoE in samt PoE ut för att sätta upp fler accesspunkter. Mer info finns här. Vårt pris: 1 800 kr (inklusive moms)  


Konfigurering

Vi kan även hjälpa till att konfigurera din router. Det vi gör då är att ställa in nätverksnamn och sätta ett lösenord åt dig så att det enda du behöver göra hemma är att koppla in den i väggen. Vårt pris: 400kr (inklusive moms)


[gravityform id=”2″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]