2015-09-07

Sökes: PHP-utvecklare med WordPresskunskaper! [Tillsatt]

Update: Den här tjänsten har blivit tillsatt. Du kan alltid skicka ditt cv till emil@dalnix.se så att vi har det till nästa gång vi ska anställa någon.

 

På Dalnix AB så hjälper vi våra kunder med deras tekniska problem. För det mesta handlar det om programmering och hemsidor, men ibland även hosting och servrar. Eller helt andra saker. Vi är nördar och genom att under många år leverera bra kod och fina tjänster har vi sakta vuxit och fått fler och större kunder.
Under hösten 2015 har vi fått så mycket att göra att vi nu letar efter en tredje utvecklare till vårt team i Bjursås, 2 mil norr om Falun. Tjänsten är en heltidstjänst med en 3 månaders provanställning.

Du får

Ett varierande arbete i ett litet företag som växer. Du kommer att få utvecklas och vara en viktig del i vårt lilla team. I arbetet får du jobba med både stora och små kunder och tillsammans med dem ta fram lösningar som passar just dem.

Du är

En nörd. För oss är det inte viktigt hur många högskolepoäng du har eller vilken utbildning du har gått. Vi andra är självlärda. Det viktigaste är att du klarar av att arbeta självgående med de arbetsuppgifter du blir tilldelad. Självklart löser vi ev. problem tillsammans.

Du kan

  • Omvandla en PSD till HTML, CSS och JavaScript
  • PHP – helst objektorienterad
  • Bygga WordPressteman / -plugins
  • Samarbeta bra i team men även ta eget ansvar
  • MySQL

Det är grymt om du har koll på

  • Linux-servrar
  • Något större PHP-framework, t.ex Laravel

Andra verktyg som gör våra vardag lite lättare

Git, Vagrant, Grunt, SASS/LESS, m.fl.

 

Skicka ansökan tillsammans med ett personligt brev, ditt CV och ett löneanspråk till: emil@dalnix.se

Frågor om tjänsten kan ställas till och besvaras av vår VD.

Emil Österlund
emil@dalnix.se
076 221 62 34

Skrivet av: Emil Österlund